Kočičí svět

Co si představíte, pod tímto pojmem? Svobodu. Možná tajemno. Harmonii. Já osobně si pod pojmem „Kočičí svět“ vybavím opravdu neprobádaný svět, plný tajemství a magických přírodních zákonů. Jak je možné, že se naše mazlivá miloučká Micka během chvíle promění v nemilosrdného zabijáka???? Má plnou misku a přece jde a uloví myšku, mouchu nebo pavouka.

Kočičí svět v dnešní době není nijak jednoduchý. Města jsou pro kočky plná nejrůznějších nástrah, lidé začali být velmi lhostejní a sobečtí. Dnes a denně se pracovníci útulků setkávají se zuboženými koťaty, nemocnými kočkami a odkopnutými kocoury.

Přeji kočičkám mnoho pěkného a proto tvořím pro mazlíčky pohodlí. Výstelka do nejrůznějších typů přepravek je jednou z možností. Přepravku můžete doma používat jako pelíšek. Kočky zalézají rády do nejrůznějších krabic, aby nerušeně snily kočičí sny. Pro cestování na chatu je vhodné a bezpečné přepravovat malé zvířátko v pohodlí. Proč nedopřát svému miláčkovi též komfort při stresující přepravě? Vaše kočka by se jistě rozhodla hned, co vy?

Přeji krásné jaro. Jana