Instinkt našich šelmiček

Naše kočky domácí jsou pozoruhodná stvoření. Jistě Vás stejně jako mě překvapují den za dnem. Mají skvělý pozorovací talent. Podle těchto pozorování si sestavují svůj způsob chování. Dělají to instinktivně. Dělají to pro přežití.

Další věc, kterou dělají pro své přežití je od pradávna zakódovaná informace, že je dobré zalézat do tmavého kouta, či do boudy, nebo krabice. V našich domácnostech nemáme mnoho možností, ale můžeme využít to, co už máme. Každý chovatel má pro svou micku přepravku. Pro cestování k veterináři je to nutnost. Tuto bednu potom někam uklidíte, protože Vaše kočka ji nemá ráda. Samozřejmě. Ona pozorováním zjistila, že v této bedně ji vystavíte stresu.

Přicházím s nápadem, jak využít tuto věc. Je to můj výrobek: Pelíšek do přepravky. Pomocí provázků, které prostrčíte větracími otvory a zavážete uzel, tak zvaně moderně nainstalujete výstelku do bedny a je hotovo. Kočička bude dělat, že se jí to netýká, ale nebojte se, ona díky instinktu brzo zjistí, že tam je útulno a teplo. Tuto stélku můžete nechat připevněnou, po určité době sundat a vyprat.

Přeji si krásný život pro Vaše Miciny